Home Over VerkiezingenVS.comMeedoen?Huisregels

Aanval van 11 miljoen dollar op Obama

Jan-Willem Kranendonk op 2 oktober 2012 - Reageren

Barack Obama kan zijn borst natmaken. In een aantal swing states lanceert American Crossroads een spotje waarin zijn beloftes naast zijn prestaties worden gelegd. Het Super PAC investeert 11 miljoen dollar om kiezers in onder meer Florida, Ohio en Virginia te laten zien dat “four more years” een foute keuze zou zijn.

 

“Obama’s slappe leiderschap heeft slechte resultaten en een verzwakt Amerika opgeleverd”, zegt Steven Law, de president van American Crossroads. In het spotje wordt aangehaald dat Obama een lage werkloosheid aan het eind van zijn eerste termijn voorspiegelde. Er zijn 3.7 miljoen Amerikanen meer werkloos dan de president beloofd had. Ook is de staatschuld met triljoenen opgelopen. Reden genoeg voor American Crossroads om de kiezer op te roepen niet op Obama te stemmen.

 

Naast de 11 miljoen dollar die American Crossroads uittrekt, wordt er ook 1 miljoen in radiospotjes geïnvesteerd door dochter Crossroads GPS. Die zullen uitgezonden worden in dezelfde staten.

 

Hieronder kunt u het spotje zien dat in Colorado, Florida, Iowa, North Carolina, New Hampshire, Nevada, Ohio en Virginia online zal gaan.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.