Home Over VerkiezingenVS.comMeedoen?Huisregels

VerkiezingenVS.com terug vanaf 22 januari

Jan-Willem Kranendonk op 11 januari 2016 - Reageren (2)

In 2016 doet VerkiezingenVS.com opnieuw verslag van de Amerikaanse verkiezingscampagne, die de afgelopen maanden in alle hevigheid is losgebarsten. Vooral in het Republikeinse kamp is het een strijd op het scherpst van de snede. Niet Jeb Bush, Rick Perry of Marco Rubio, maar Donald Trump domineert het veld in aanloop naar de Iowa caucuses. Insiders houden er rekening mee dat pas op de conventie in juli duidelijk zal zijn wie de Republikeinse presidentskandidaat wordt. Bij de Democraten is het minder spannend, maar grote favoriet Hillary Clinton wordt in de eerste staten stevig uitgedaagd door de links-liberale Bernie Sanders.

 

Kortom: het wordt een bijzonder spannend verkiezingsjaar. Dat kunt u ook deze keer volgen op VerkiezingenVS.com. Net als in 2012 zullen wij dagelijks verslag doen van nieuws en achtergrondverhalen over de presidentsverkiezingen. Toen volgden talloze mensen de verkiezingscampagne via VerkiezingenVS.com. Vanaf 22 januari zijn wij terug, ruim voor de eerste voorverkiezingen in Iowa op 1 februari.

 

Voorafgaand aan de lancering op 22 januari wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een update van de website en de samenstelling van de redactie. Mocht u interesse hebben om mee te doen, kijk dan snel op deze link!

 

We hopen u komend jaar vele keren te ontmoeten op VerkiezingenVS.com!

 

Jan-Willem Kranendonk, hoofdredacteur

Michiel Klaassen, adjunct-hoofdredacteur

Johran Willegers, adjunct-hoofdredacteur

 

Reacties (2)

Diederik op 11 januari 2016 23:07:

Mooi nieuws, ga jullie zeker volgen!

Jasper op 14 januari 2016 20:44:

Ik ben er klaar voor!