Home Over VerkiezingenVS.comMeedoen?VacaturesHuisregelsColofon

Palin spreekt niet op RNC

Michiel Klaassen op 14 augustus 2012 - Reageren

Sarah Palin zal niet spreken op de Republikeinse Nationale Conventie (RNC). De ster van de Tea Party liet zondag op Fox News weten een leidende rol te laten schieten voor een rol in de campagne die meer gericht is op de grassroots, oftewel het enthousiasmeren van de Republikeinse basis. Het is niet bekend of Palin een uitnodiging heeft ontvangen om te spreken op de RNC.

 

Palin, de running mate van Republican hopeful John McCain in 2008, liet weten dat 'dit jaar een mooie kans is voor andere stemmen om te spreken op de conventie', en dat ze ernaar uitkijkt om naar hen te luisteren.

 

De voormalige gouverneur van Alaska toont zich nog altijd strijdbaar. "Alles wat ik zei op de conventie van 2008 over [...] Obama staat nog steeds," bezwoer ze. "Alle voorspellingen die ik maakte over deze [...] ongekwalificeerde en onervaren buurtwerker met zijn plannen om het land 'fundamenteel te veranderen' worden helaas werkelijkheid." Palin steunt Mitt Romney en diens verse running mate Paul Ryan 'in hun poging om president Obama te verslaan in het kieshokje'.

 

Met haar grassroots campagne wil Palin er vooral voor zorgen dat er meer conservatieve politici richting het congres vertrekken, zodat Romney - in het geval hij de verkiezingen wint - kan werken met een overwegend Republikeins Huis van Afgevaardigden en Senaat.

 

De timing van Palin's bekendmaking is opmerkelijk: Romney maakte zijn keuze voor Ryan zaterdag bekend. Ryan en Palin gelden beide als uiterst conservatief.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reageren?

Naam:
E-mailadres: